Chinese tea is also rather popular and full of useful features. One of the basic principles of Chinese food is that it should consist of small pieces. Hence the two culinary secrets include the right cut and proper roasting. All in all there are more than thirty ways of cooking there. Food can be quick fried, fried in deep oil layer, cooked in water, vinegar or syrup, fried on low heat, stewed. One of my favourite dishes is the sweet-and-sour chicken. In my opinion, this dish has a very tender taste and I could eat it for lunch, dinner and breakfast. It’s worth mentioning that Chinese people appreciate not only the taste of the dish they prepare, but also the color, aroma and overall appearance. That’s why when we eat Chinese, we get aesthetic pleasure. In fact, it’s not a secret that most Chinese dishes are eaten with two chopsticks. It is rather convenient when you are used to them.
For example, my mum can’t hold them properly, so she prefers ordinary fork and knife instead. As for me, I have recently learned how to use them, which is why I enjoy eating with chopsticks very much. For those who try the Chinese for the first time I’d recommend a chicken noodle soup and fortune cookies.
ПЕРЕКЛАД
Китайська кухня є однією з моїх улюблених. Я знаю, що це досить стара і наповнена справжніми традиціями кухня. Згодом в ній з'явилися деякі іноземні інгредієнти, але основа залишилася незмінною. Можливо, до найбільш відомим китайським блюдам відносяться смажений рис, кисло-солодкий курча, качка по-пекінськи і черепаховий суп.
Китайський чай також вельми популярний і повний корисних властивостей. Одним з основних принципів китайської кухні є те, що вона повинна складатися з маленьких шматочків. Звідси два кулінарних секрету: правильна нарізка і обсмажування. Загалом, існує більше тридцяти способи приготування. Їжа може бути швидко обсмаженої, смаженої в глибшому шарі масла, приготовленої в воді, оцті або сиропі, смаженої на повільному вогні, тушкованою. Одним з моїх улюблених страв є кисло-солодкий курча. На мій погляд, це блюдо має дуже ніжний смак, і я могла б їсти його на обід, вечерю і сніданок. Варто відзначити, що китайці цінують не тільки смак страви, яке вони готують, а й колір, аромат і загальний вигляд. Ось чому, коли ми їмо китайську їжу, ми отримуємо справжнє естетичне задоволення. Насправді, не секрет, що більшість китайських страв їдять двома паличками. Це дуже зручно, коли це звично.
Наприклад, моя мама не може тримати їх, тому вона віддає перевагу звичайним вилку і ніж. Що стосується мене, я недавно зрозуміла, як їх використовувати, тому мені тепер дуже подобається їсти паличками. Для тих, хто пробує китайську їжу вперше, я б порекомендувала курячий суп з локшиною і печива з передбаченнями.